update

 Maandag hadden we de High Tea met Femke en Paul op de SS Rotterdam

We hebben genoten. Super goed verzorgd en alles was heel erg lekker. En ik heb geen hulp bij het eten nodig gehad!
Na afloop gingen we nog wat nagenieten op het achterdek.


Dinsdag voor controle naar het ziekenhuis. X-foto gemaakt en de chirurg was tevreden. In principe mag ik alles weer doen en zou wel voelen hoever ik kon gaan. Thuis meteen een handdoekenwas gedraaid, maar de was opvouwen heeft me achteraf genekt. Vannacht bijna niet geslapen vanwege de pijn (ondanks pijnstillers). Blijf nu toch nog maar een poosje rustig aan doen.
Op 5 september heb ik een afspraak bij de fysio.
Vanmiddag komt mijn wandelvriendin de voortuin netjes maken (is haar hobby).

En toen kwam de post vanmorgen nog even langs:
Zo fijn dat jullie zo meeleven. Wordt zeer gewaardeerd.
Heel veel dank!
Morgen ben ik er weer met een (voorgeprogrammeerde) kerstkaart.
Fijne dag verder.
xxx Margreet




Reacties

Marjan zei…
Wat leuk die foto's van zowel je uitje als de steunbetuigingen. Wat een leuke locatie is dat op die SS Rotterdam, wij hebben er met vrinden ook weleens gegeten.
Fijn dat de chirurg tevreden was, maar pas inderdaad maar op met niet teveel hooi op je vork nemen. Het zal tijd nodig hebben.
Wat lief van je wandelvriendin om te komen helpen! Heb een gezellige middag!
wat fijn om te lezen dat je zo hebt genoten van de high tea, het ziet er gezellig uit op dat grote schip, gelukkig dat alles op de foto's er goed uit zag heel herkenbaar dat je dan weer van alles gaat doen maar ik zou toch maar nog even rustig aan doen.
gezellig al die kaartjes die je hebt gehad
groetjes ellen
Marijke zei…
Fijn dat het al wat beter gaat met je arm! Nog even doorbijten! Dat ziet er lekker uit op de boot SS. Een gezellig uitje! Groetjes Marijke
Je@net zei…
Leuke foto's, Margreet. Dat zal een gezellig uitje geweest zijn.
En dus toch nog maar even rustig aan met je arm!
Angélique zei…
Toch maar goed dat jullie de high tea hebben laten doorgaan, fijn dat het zo geslaagd was.
Nog fijner dat de chirurg tevreden was en dat je niet geopereerd hoeft te worden. Sterkte met de oijn en het rustig aan doen.
Eri zei…
Wow, wat een leuke locatie voor jullie high tea! Ziet er heel gezellig uit! Je hebt toch teveel hooi op de vork genomen, en word meteen weer terug gefloten. Dat is maar goed ook! Rustig aan blijven doen! Gezellig toekijken en kletsen terwijl je je vriendin lekker bezig is, is ook leuk!
Groetjes, Eri
Trijntje zei…
Wat een leuk uitje op de SS Rotterdam . Mooie foto van jullie. Wij hebben er eens # nachtjes geslapen en van heerlijke ontbijten genoten. Fijn dat de chirurg tevreden is… maar je moet toch maar even rustig aan doen…. Fijn dat je leuke post krijgt om je beterschap te wensen.. nog veel sterkte en beterschap. Groeten Trijntje
Wies zei…
Leuke foto's van jullie high tea op de SS Rotterdam.
en een goed bericht dat de chirurg tevreden was. Maar inderdaad toch nog maar rustig aan doen. Fijn dat je wandelvriendin je voortuin netjes komt maken. Jullie zullen het vast ook gezellig hebben samen.
Leuk dat mensen met je meeleven d.m.v. een kaartje.
Sterkte verder.
Groetjes, Wies
Nicolette zei…
Leuke foto's van de high tea. En ook goed nieuws van de chirurg, jammer dat je toch al weer te veel hebt gedaan, sterkte er mee.
Groetjes Nicolette
hele leuke foto's en wat fijn dat je weer post kreeg.
en nu rustig aandoen he

gr karin
*Vicki* zei…
Looks like you had a wonderful time! Great photos and I'm happy the doctors gave you a go, but take it easy and hopefully pain free for you! Healing hugs
Elle-Jeanne zei…
Fijn om te lezen van de gezellige high tea.
Doe maar rustig aan .
Dan komt het goed.
Groetjes Elle-Jeanne
Wat een gezellig uitje had je Margreet, goed nieuws over je schouder ai dat was net te veel de was opvouwen. Ik herkend het was van de week ook te enthousiast met dingen doen, dat moet ik niet meer doen. xx
Freubelmina zei…
Dat ziet er gezellig uit Margreet, fijn dat je zo genoten hebt.
Ook kreeg je weer mooie en lieve kaartjes, super!
Tja hartstikke fijn dat het er goed uitziet maar nu weer de draad oppakken, kan me voorstellen dat dit niet meevalt….xx
Caroline zei…
De foto's zien er heel gezellig uit en fijn dat je 'zelf' kon eten hihi. Ook fijn dat de chirurg tevreden was maar ja dan komt de valkuil..... te veel doen. Helaas heb je dat ondervonden. Gelijk heb je om weer even rustig aan te doen....
Sterkte!
Groetjes Caroline
Diny zei…
Dat ziet er allemaal gezellig uit Margreet!
Heel mooi nieuws van de chirurg....nu nog proberen te doseren.....dat is nog best moeilijk hoor.....doe nog maar rustig aan!
Groetjes Diny

Populaire posts van deze blog

Snippet 66