Merry Christmas




 De mooie nieuwe snowflakes snijmal gebruikt met glanzend wit cardstock.
Van het mini Winter knipvel het plaatje met het roodborstje uitgestanst en achter de opening in de snowflakes mal geplakt.
Daarna de mal met foam verhoogd op een blauwe achtergrond met gouden sterren geplakt.  En toen dit alles op een dubbele witte achtergrondkaart geplakt.
De tekst gestempeld en in vorm geknipt. De randjes 'oud' gemaakt met een paperdistresser.
Als finishing touch her en der wat gouden drops op de sneeuwsterren gezet.

Dit zijn de producten die ik van Kreatrends heb gebruikt:

Moeders (en wij ook) heeft gisteren genoten van de mosselen en heeft meteen gevraagd voor volgende week weer.
Ze is nu helemaal van de Oxycodon af, en wil dat ook doorzetten (want ze is er achter dat ze nu weer een wijntje mag drinken). Ze zegt alleen dat ze niet meer kan slapen, zowel 's nachts als overdag niet. Ik vermoed dat dat wel mee zal vallen (al zal het minder zijn dan voorheen), maar slaaptabletten wil ze ook niet. Moeilijk hoor. Momenteel loopt ze ook erg wankel.
Straks maar weer naar de kapper brengen voor een permanentje.
Fijne dag!
xxx Margreet

Bij ons in de voortuin hebben deze koolmeesjes een familie ontbijt. Even zoeken, maar ze zijn met vijven.


Challenges:




Reacties

een mooie kaart Margreet en leuke foto.

gr karin
wat een mooi kaartje met de opengewerkte mal en het mooie plaatje en leuke details
fijn dat je moeder zo geniet van het mosselen eten en dat ze van de oxycodon af is, knap hoor
groetjes ellen
Je@net zei…
Wat een mooie kerstkaart heb je gemaakt, Margreet.
En wat een leuke foto met de koolmeesjes. Sterkte met je moeder, misschien helpt het wijntje om weer wat beter te slapen!
Elle-Jeanne zei…
Prachtige kerstkaart met de nieuwe mal Margreet.
Gezellig familie Koolmees op bezoek.
Groetjes Elle-Jeanne
Diny zei…
Wat een prachtige mal is dit Margreet....en je hebt er een hele mooie kaart mee gemaakt!
Wat gaaf de koolmeesjes in je voortuin....ik heb ze alle vijf gevonden hoor!
Groetjes Diny
lenywim35 zei…
Mooie kaart Margreet. Ik zag die snowflakes al vaker langs komen. Vanmij geen kaart meer, maar probeer jullie te laten meegenieten van een verhaal over een bus vol ouwetjes. Plus filmpje van de natuur zo vlak bij huisWas eeb lange wandeling, maar ging beter dan in de Japanse tuin een paar weken geleden. t was nu droog dus mijn benen blevenonder m'n ...... grts leny
Angélique zei…
Een prachtige kerstkaart, heel fijntjes. Je bedoelde natuurlijk dat je eennplaatje van een pimpelmees hebt gebruikt, maar dat hebben vast al heel veel blogsters voor mij opgemerkt. Gaaf die koolmeesjes bij jullie in de voortuin! Ik zit nu steeds naar 2 eekhoorntjes in de achtertuin te kijken (nee, helaas niet in mijn achtertuin).
Goed om te lezen dat jullie ook genieten van de mosselen. Fijn dat jullie je moeder het zo naar de zin kunnen maken, al hebben jullie het er wel druk mee.
Nicolette zei…
Mooie kaart Margreet, leuk met die gouden drops er op.
En wat een leuke foto van die koolmeesjes.
Groetjes Nicolette
carla zei…
Die mal is prachtig Margreet en je hebt er een geweldig mooi kerstkaartje mee gemaakt. Heel mooi gedaan.
Leuke foto hierbij het past bij je plaatje.
Groetjes,
Carla
Je hebt een mooie kerstkaart met die mooie stans gemaakt Margreet. Dat plaatje van het vogeltje komt er mooi in uit. Wat gezellig bij jou in de tuin. Fijn dat je moeder van de oxycodon af is, beter een wijntje nemen en hopelijk lukt hhet slapen dan ook weer beter.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC
Marijke zei…
Een mooi kaartje heb je gemaakt! Die stans is prachtig zo met die sneeuwsterren! Mooi gedaan en wat leuk voor je moeder dat ze nog lekker kan genieten van mosselen met een wijntje! Koester het maar die momenten! Gezellig dat je weer meedoet met 52 WTC. Groetjes Marijke
*Vicki* zei…
Really gorgeous Christmas card Margreet! I love the snowflake die plate and the birds are always a favorite of mine all year round!
Jantine zei…
Mooie kaart, Margreet! Wat een schitterende mal heb je gebruikt en lief plaatje.
Fijn om zo met je moeder te kunnen genieten!
Gezellig dat je meedoet met 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC
Trijntje zei…
Wat een leuke kaart heb je met deze leuke nieuwe stans gemaakt. Ik ben er ook mee bezig geweest. Komt er volgende week op… wat fijn dat jullie zo genoten hebben met je moeder. Wat heerlijk dat jullie je moeder nog mee kunnen nemen. Mooi dat ze van de oxycodon af is. Misschien komt het nog van de oxycodon dat ze niet zo goed kan slapen… Dat moet allemaal weer uitwerken en dat duurt soms even. Ook mooi dat ze weer zin heeft om dingen met jullie te ondernemen. Ik wil je namens mijn moeder bedanken voor je mooie verjaardagskaart.. De kaart viel goed in de smaak bij mijn moeder. Gelukkig gaat het beter met mijn moeder dat ze weet dat ze niet meer naar huis hoeft…. Geeft rust. Ook al is het moeilijk en emotioneel. Maar verstandelijk het beste en dat vindt ze zelf gelukkig ook.. groeten Trijntje
Trijntje zei…
PS wat een mooi zoekplaatje met de koolmees je. Hier zweven ze ook om huis. Zo gezellig.
Eri zei…
Een prachtige kerstkaart met deze mooie mal, en het leuke plaatje van het koolmeesje, en de foto met de hele familie. Altijd zo leuk om naar te kijken. Je moeder heeft gelijk nu er mosselen zijn moet je ze zo vaak mogelijk eten, een wit wijntje smaakt daar ook goed bij;-)
Groetjes, Eri
Mooie kaart met deze mooie mal. Ik twijfel of ik 'm ook ga kopen want mooi vind ik 'm echt wel.

Je fot met de koolmeesjes is super en wat leuk. Wij hadden dit jaar in onze tuin een nestje. Helaas waren we de dag dat ze uitvlogen op pad en hierdoor hebben we niet gezien hoeveel jonkies het waren. Ik riep al tegen Hans: We moeten er gewoon een camera in hangen dan kunnen we alles goed volgen. Zo leuk om zoiets mee te kunnen beleven.


Lieve groet, Petra
Becca Sadler zei…
Margreet: Your wintery Christmas card layout is terrific! The snowflake/frame die is a great choice for this challenge to highlight your bird! Thanks for sharing your creation at MTTCC! --Becca
GerJanne zei…
Hoi Margreet,
mooie stans is dat. En het plaatje past er zo mooi bij. Ook leuk die hele familie Koolmees (familie van Wouter?) in je tuin!
Fijn dat je moeder en jullie zo genoten hebben. EN wat goed dat ze van de oxycodon af is. Dan lekker genieten van een wijntje!
Wat dat slapen betreft, mijn moeder slaapt haar hele leven al kort. En nu helemaal, sinds mijn vader er niet meer is. Kwart over 3 is ze klaar wakker. Ze zegt zelf dat ze weinig slaap nodig heeft en dat zeggen ze wel, dat hoe ouder je wordt hoe minder slaap je nodig hebt....
wat een mooie kaart margreet, met die pimpelmeesje er op...
leuk al die koolmeesjes in de tuin.
Gezellig dat je er vandaag weer bij bent met een wekelijkse kerstkaart.
Fijne dag , groetjes Annemarie en Merit.DT52WTC
Schitterende snijmal voor deze kerstkaart, het plaatje past er perfect bij Margreet, Dankjewel voor het mee doen bij The Holly and Ivy Christmas Challenge, Groetjes Anita DT.

Fijn dat je moeder van de oxy af is. Hmm mosselen dat is genieten xx Anita
marian zei…
Een prachtige kerstkaart heb je gemaakt met die mooie nieuwe mal.
Fijn dat je moeder genoten heeft van de mosselen en dat ze van die nare medicijnen af is.
Groetjes van Marian.
Marjan zei…
Wat een prachtige kaart met met het mooie Pimpelmeesje als blikvanger in de mal, de fijn opengewerkte stans die je ermee combineerde is ook prachtig!
Leuk doe Koolmees familie bij jullie, ik zie hier nu weinig vogeltjes sinds ik even niet meer gevoerd heb. Komt wel weer in het najaar.
Fijn dat je moeder van dat verslavende spul af is, daar heb ik zulke enge verhalen van gehoord. Slapen schijnt steeds minder te worden als je ouder wordt, zo lang ze zich maar niet moe en duf voelt.
dj zei…
Thanks for playing along with our "Christmas in July" challenge over at Cardz 4 Guyz!! You rocked the Christmas elements with your winter wonderland and then nailed the masculine element with your blues...fantastic card!!
-Deb Horst, DT #C4G326
Chrissy zei…
I love the snowflake die Margreet and the little bird inside the frame is beautiful, gorgeous card, love it..

Luv CHRISSYxx
Julia Aston zei…
A beautiful winter bird featured inside your lovely die cut circle and pretty showflakes Margaret! thank you for sharing with us at Inkspirational: Christmas in July Julia xx
Freubelmina zei…
Een prachtige winterse kaart met de mooie stans Margreet!
Op je plaatje staat toch echt een leuk pimpelmeesje, ik kon het roodborstje niet ontdekken hihi.
Leuke foto met de koolmeesjes, hier in de tuin is het ook een drukte van belang..maar meer musjes dan meesjes…
Sinds 2 jaar hebben we een “mussenplaag”….ik vind het heerlijke vogeltjes en geniet er volop van xx
Makira zei…
Wow, this card is awesome! The design, colors, and overall composition are impressive. If you're open to exploring more opportunities to showcase your talent, I encourage you to consider participating in another exciting challenge: Park Hopping My Happy Place. Your contribution would undoubtedly add an extra spark of creativity to the challenge. Have a great week!
Cheers, Makira
https://parkhoppingmyhappyplace.com/
Leanne zei…
This is a lovely card, the details are so wonderful the bird is very nicely colored as well, thank you for playing our ATG Challenge at Christmas Craft Creations, have a great day!

Leanne DT Member/CCC
Christmas Craft Creations
Kate zei…
A really lovely card Margreet! Gorgeous die cut panel and the blue behind is very pretty. Great idea to add the gold centres to the snowflakes! Thanks for sharing it with us at The Holly and Ivy Christmas Challenge!
Hugs, Kate (Cards a la Kate)!
valscraftings zei…
Thank you for joining in at The Most Magical Time of the Year with your wonderful project! Val - DT
https://mostmagicaltimeoftheyear.blogspot.com
Cazro zei…
A beautiful card, I love the snowflakes background. Thanks for playing along with us at Cardz 4 Guyz, Caz. DT
Helen zei…
Great card - love your background snowflake die.

Thanks for joining us at Cardz 4 Guyz.

Helen x
DT
Helen zei…
Me again!

Thanks for joining us at Christmas Craft Creations too.

Helen x
DT

Populaire posts van deze blog

A sprinkling of Christmas magic