Jasper jarig

 
Zaterdag is Jasper, de oudste kleinzoon van onze "Zwitserse" vrienden, jarig en hij wordt al weer 17.
Ik vond het wel stoer om de Happy Birthday stans uit zwart en kraft te stansen en iets versprongen op elkaar te plakken. Hetzelfde deed ik met zijn leeftijd.
Het DP met vliegtuigjes komt uit een blok van Recollections van 30.4 x 30.4 met 180 verschillende vellen, dat ik 12 jaar geleden in Florida gekocht heb. Volgens mij heb ik er nog niet eens een kwart van gebruikt.

Nu een lang verhaal over mijn moeder, dus je mag dit gerust overslaan!
Gisteren ging om 7.30 uur de telefoon: de thuiszorg. Moeders was gevallen en had een diepe wond in haar ringvinger. Wij er snel naar toe. Best een bloedbadje, want zij gebruikt bloedverdunners, dus dat bloedt wel. Om een lang verhaal kort te maken: ze is de hele dag op bed gebleven omdat ze zo duizelig bleef. We hadden de huisarts ingeschakeld en die kwam eindelijk om 15.00 uur. De pees was kapot, dus ze had de keus tussen naar het ziekenhuis en opereren of gehecht worden thuis. Die keus was niet zo moeilijk voor haar, want ze is bang dat als ze in het ziekenhuis terecht komt, ze nooit meer thuis komt. De bikkel heeft zich onverdoofd laten hechten. Het risico zit er wel in dat ze die vinger niet meer helemaal zal kunnen buigen, maar daar zat ze niet mee. Om 16.00 uur zijn wij naar huis gegaan en nu maar afwachten hoe ze het gaat redden. (Ik ben er net nog geweest en het gaat best goed. De hand is wel heel dik en blauw en haast niet te gebruiken).
Om het probleem van de duizelingen 'op te gaan lossen' moet ze nu gedoseerd minder morfine gaan slikken. Het is óf meer pijn óf minder duizelingen. We gaan het meemaken....
Fijne dag
xxx Margreet

Random winnaar bij 2sistersontheblog


Reacties

Irene zei…
Owww wat een akelig verhaal over je moedertje Margreet en dat bont en blauw en onwijs bloeden ken ik van Ben 😩. Zonder verdoving hechten, wat een bikkel maar het niét naar het ziekenhuis willen begrijp ik goed.. balen dat je niet dichtbij woont of valt de afstand wel mee? Leuke kaart met enig papier en proficiat met je leuke lentekaart!
Veel beterschap en sterkte voor je moeder (en jou!).
XxIrene
Wat een mooie kaart voor de kleinzoon van jullie vrienden. Het DP is ook leuk en hoe lang had je het a;? Ohjee, zo lang houd een block het niet uit bij mij. hahaha

Wat fijn dat je moeder de keuze had om de vinger thuis te laten hechten en wat een bikkel. Zo zonder verdoving zeg. Brrr..
Ik hoop dat ze snel van de duizeligheid af is en de pijn ook gaat verdwijnen.
Sterkte voor jullie allemaal en hopelijk gaat het snel beter met haar.

Lieve groet, Petra
Ans Gilbert zei…
Superleuke kaart heb je gemaakt voor de jarige met heel mooi papier.
Dat was schrikken dat je moeder was gevallen, dapper dat ze het thuis liet hechten. Heel veel beterschap voor haar,
Groetjes
Ansx
Elle-Jeanne zei…
Prachtige kaart voor de jonge kerel Margreet.

Wat is je moeder een bikkel zeg.
En dat zonder verdoving.
Hop5gaat het snel weer beter met de duizeligheid.
Sterkte ermee.
Groetjes Elle-Jeanne
Nicolette zei…
Leuke kaart en dat je nog zoveel van dir papierblok heb, nu vaker gebruiken he?
En wat een toestand met je moeder. Maar de duizeligheid er bij is natuurlijk ook erg naar.
Heel veel sterkte.
Groetjes Nicolette
Trijntje zei…
Je hebt een leuke stoere kaart voor Jasper gemaakt. Wat een naar verhaal van je moeder…Vervelend dat ze gevallen is. Dit is vervelend maar had ook nog anders af kunnen lopen… Ze is wel een bikkel..Hopelijk neemt de pijn snel af… nog maar veel sterkte en beterschap voor haar en jullle ook veel sterkte. Groeten Trijntje
een gaaf kaartje Margreet en gefeliciteerd met je toppertje

gr karin
Marja zei…
Hele mooie kaart heb je voor de jarige gemaakt!
Wat een naar verhaal over je moeder, wel stoer zonder verdoving hechten maar snap het wel dat ze niet na het ziekenhuis wou.
Hopelijk is ze dadelijk minder duizelig maar wel vervelend dat ze dan weer meer pijn heeft.
Groetjes Marja.
Daphne zei…
Met zulk leuk dp hoef je niet veel meer op een kaart te doen.
Leuk is dit zeg.
Sjonge, wat een verhaal over je moeder, wat zielig en benenwagen en naar allemaal.
Ik hoop dat ze gauw op mag knappen en dat jullie niet teveel zorgen erbij krijgen.
Sterkte voor haar èn voor jullie.
Eri zei…
Een leuke stoere kaart voor de 17-jarige!
Ach toch, wat sneu voor je Moeder, gelukkig heeft de thuiszorg haar gevonden. Maar ze is nog goed bij de pinken, ik denk dat ze gelijk heeft, als ze in het ziekenhuis terecht komt, daarna niet meer in haar huisje komt. Pfft , ze heeft er wat voor over gehad! Ik hoop dat ze van die duizeligheid afkomt, want zo is de kans groter dat ze nog eens valt, ik moet er niet aan denken! Veel sterkte voor haar en jullie.
Groetjes, Eri
Helen zei…
Wat een stoer kaartje; Heel veel beterschap en sterkte voor je moeder, het is wel een echte bikkel, hopelijk is ze snel weer de oude. Liefs xx
GerJanne zei…
Oh wat een verhaal Margreet, over je moeder! EN dan zonder verdoving laten hechten. Ik krijg al buikpijn aks ik eraan denk. Ik snap dat ze niet naar het ziekenhuis wilde. Kan ik me ook goed voorstellen.
Haar hand zal nog wel een poosje dik en blauw blijven. Hopelijk loopt het goed af en wordt ze niet al te suffig van de morfine.
Je kaart voor Jasper is ontzettend leuk!
Freubelmina zei…
Ojee dat was schrikken al smorgens vroeg Margreet. Je moeder is echt een Bickel!
Hopelijk is ze snel weer op de been en is de pijn toch draaglijk…
Wat een mooie kaart maakte je voor Jasper en gefeliciteerd met je winnende kaartje xx
Caroline zei…
Hele leuke kaart
En wat een verhaal, maar wat een kanjer is je moeder om zich onverdoofd te laten hechten! Wel vervelend dat ze haar vinger niet meer kan gebruiken maar ja zo te lezen neemt ze dat op de koop toe. Heel veel sterkte hoor!

En je kaartje voor ons is ook zo leuk, nogmaals gefeliciteerd!
Groetjes Caroline
wat een mooi kaartje met het leuke dp en de grote letters leuk om ze te laten verspringen
wat zal je geschrokken zijn ik hoop dat je moeder snel mag opknappen en dat haar vinger goed heelt, wat een taaie zeg zonder verdoving hechten.
groetjes ellen
Marjan zei…
gave kaart voor de kleinzoon van jullie vrienden, de stoere uitstraling past goed bij een 17 jarige!
Ach, wat vreselijk naar voor je moedertje, het klinkt echt heel pijnlijk en naar! En dan onverdoofd laten hechten, petje af!! De duizelingen zijn eng en ook best gevaarlijk, maar pijn ook, kiezen tussen twee kwaden, ook al niet leuk. Heel veel sterkte voor haar en jullie, Margreet.
Diny zei…
Beetje akelig verhaal over je moeder Margreet....wat een bikkel inderdaad!
Hopelijk gaat de duizeligheid weer snel over.
Je kaartje is erg leuk!
Gefeliciteerd met je toppertje!
Groetjes en beterschap met je moeder,
Diny
*Vicki* zei…
Wonderful masculine birthday card with the colors and large sentiment! I love the personalized number for him too! These can be difficult cards to come up with but you've done it brilliantly!
dj zei…
Great birthday card...I love the shadowing that you accomplished by layering your sentiment...nicely done!! Hope you mom heals up quickly and completely!! Thanks for joining the fun and playing along with our "numbered birthday" challenge over at Cardz 4 Guyz!! You nailed the masculine element of this challenge!! -Deb Horst, DT #C4G319
Julie B zei…
Perfect card for your friend's son's birthday, that little shadow line makes all the difference.
My you Mum has been in the wars, brave lady to have the stitches without anesthetic!
Thanks for joining in at Cardz4Guyz. :)

Populaire posts van deze blog

jarige oom Bram en update Joop