Merry Christmas


Voor Kreatrends een kerstkaart gemaakt met het leuke frame met de nutcracker van The Wonder of Christmas lijn van Yvonne Creations. Ik heb alles uit rood cardstock gestanst en wat details met kleurpotlood en goudschrijvende pen aangebracht.
Als basis DP uit het Pretty Papers Bloc Classis Christmas van MD gebruikt.

Ik heb ook geprobeerd om de nutcracker in wit uit te stansen en met markers te kleuren, maar dat werd een fiasco. Dus dan maar zo.
Uit dezelfde lijn heb ik de kerstballen inclusief strik gebruikt. Eerst uit goudkleur gestanst en daarna uit rood. Bij deze de losse elementen eruit gehaald en bovenop de gouden bal geplakt. De strikken heb ik 3x uit rood cardstock gestanst en op elkaar geplakt. Nog een keertje uit goudkleur en daarna de losse  elementen er weer uit. Op de rode strikken geplakt.
 De Merry Christmas stans (oudje van Joy!crafts?) 3x uit gestanst en hiervoor DP uit het MD papierblokje gebruikt. Als laatste met 3 kleurtjes oxide inkt gespetterd.

Onderstaande producten komen uit de webwinkel van Kreatrends:
https://www.kreatrends.nl/Yvonne-Creations-snijmallen-The-Wonder-of-Christmas-Christmas-Wonder-Baubles
https://www.kreatrends.nl/Yvonne-Creations-snijmallen-The-Wonder-of-Christmas-Nutcracker-Frame
https://www.kreatrends.nl/PK9113-Pretty-Papers-Bloc-Classic-Christmas


Gisterochtend heerlijk gewandeld in de polder en 's middags met Joop naar het ziekenhuis.
Als reden voor zijn kortademigheid en mindere conditie werd toch hartfalen gevonden. Nu blijkt er een medicijn te zijn dat eigenlijk voor diabetici is, maar ook in dit soort gevallen zijn vruchten af kan werpen. Het heeft wel wat kans op bijwerkingen, dus daarom over 4 weken weer voor controle terug. Hij begint er hoopvol aan, want het kan alleen maar beter gaan.
Fijne dag!
xxx Margreet


Reacties

Diny zei…
Een mooie kaart in de traditionele kleuren Margreet!
Zondag starten we met de fietstocht bij Bargo en 's avonds eten we daar nog met zijn allen!
Groetjes Diny
Renate zei…
Het is een hele mooie kaart geworden.
Leuk hoe je de subtiele gouden details hebt toegepast. Het past heel goed bij de traditionele kerstkleuren.
Hopelijk heeft Joop niet veel last van de bijwerkingen van de nieuwe medicijnen.

-xies- Renate.
Een leuke kaart! Hopelijk werken de medicijnen goed bij Joop!
Groetjes, Caroline
Ans Gilbert zei…
Mooie kerstkaart met de leuke stans en de rood/gouden ballen erbij, mét strik..
Hoop dat de medicijnen gaan werken. Ik heb/had ook al een aantal weken last van kortademigheid, dat kwam door een ander merk ontstekingsremmer, want het gene wat ik gebruikte is pas volgend! jaar mei weer leverbaar. Nu dus weer een ander merk aan 't proberen, hopen dat dat werkt én dat het vergoed wordt,
Groetjes,
Ansx
*Vicki* zei…
Really beautiful Christmas design! I love that nutcracker and your shiny baubles with the mirror cardstock accents! Hope that the meds work well for Joop! Sending hugs
een mooi kaartje Margreet

gr karin
Eri zei…
Mooie kaart met de rood, goud en witte details. Hopelijk gaat deze medicatie werken bij Joop, en dat hij zich hiermee snel beter voelt.
Groetjes, Eri
Angelique zei…
Leuke stans, ben zelf geen fan van de nutcracker. Mooi hoe je de kerstballen met goud hebt afgemaakt. Hopelijk werkt het medicijn voor Joop.
lieve groetjes Angelique
Trijntje zei…
Wat een vrolijke kerstkaart heb je gemaakt. Hopelijk knapt Joop op van het medicijn. Veel sterkte ermee. Groeten Trijntje
Gina zei…
Leuke kerstkaart met de rood gouden kerstballen. Groetjes, Gina
Chrissy zei…
Fabulous fun card Margreet, I know what you mean about colouring some dies, they don't have enough definition on them do they and it makes colouring look messy or out of place. but I love what you have done here, great baubles..

Luv CHRISSYxx
Freubelmina zei…
Een hele leuke kaart met de notenkraker Margreet.
Ik ga duimen voor Joop xx
leuke kaart is het hier geworden ! mooi gemaakt
grtjs,martina
Marjan zei…
Wat leuk deze kaart, hij straalt echt ook vrolijkheid uit... Christmas cheer! Fijn dat er een medicijn bestaat waar Joop baat bij kan hebben, hopelijk gaat het dan beter.

Populaire posts van deze blog

Quirky birds