Vrienden zijn als sterren


Ik zag zulke leuke voorbeeldkaarten op het blog van de Lift Challenge, dat ik besloot ook maar eens mee te doen.  Ik heb een la vol washitapejes, maar wat is het moeilijk om dan iets leuks uit te kiezen.
Het is toch gelukt om er een aantal bij elkaar te zoeken. Een golf stans van Crealies gebruikt. Nog wat sterretjes als afwerking en een mooie bijpassende tekststempel van In 't Woefke.

Met mijn moeder gaat het redelijk. De huisarts dacht dat het aan de hoge bloeddruk lag en heeft de medicatie opgehoogd. Ze is nog steeds vooral 's morgens erg duizelig. We hebben een kleinere rollator voor in huis gehaald, maar ze loopt liever met een stok (eigenwijs????). 
Geniet van deze mooie, zonnige dag!
xxx Margreet
Lift Challenge: Kaart van Ank met golven en washitape
  






















 



Reacties

Wat een mooie liftkaart Margreet, die washi tapejes zijn wel heel gaaf. Fijn dat het iets beter gaat met je moeder, fijne dag xx
Je@net zei…
Wat een mooie kaart heb je gemaakt, Margreet.
En fijn dat het met je moeder weer wat beter gaat!
wat een mooi kaartje met al de kleurtjes washitape mooie tekst heb je gebruikt
fijn dat het met je moeder weer beter gaat
groetjes ellen
Caroline zei…
O wow wat gaaf Margreet! Ik vind de kleuren ook heel mooi maar ook de tekst erbij, is zo mooi!
Groetjes Caroline
een mooie lief kaart Margreet
Gr Karin

Elle-Jeanne zei…
Prachtige liftkaart Margreet .
Fijn dat het met je moeder weer beter gaat.
Groetjes Elle-jeanne
Gorgeous card
Thank you for entering our Anything Goes Challenge atThrough The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge. Good luck Ginny
My Blog As I do Rodos
Marjan zei…
Mooie lift Margreet, mooie tapejes heb je bij elkaar gezocht! toffe lift geworden!
Sterkte met je moeder ook.
Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.
Eri zei…
Je kaart is super met die mooi bij elkaar gezochte tapejes! Hoe gaan we zelf zijn, als we zo oud zijn als je Moeder!
Groetjes, Eri
Trijntje zei…
Wat een leuke liftkaart Margreet. mooie kleuren. Fijn dat het de goede kant opgaat met je moeder. Gelukkig dat de arts nog langs kwam al was het laat... Begrijpelijk dat het een inspannende dag was. Duizeligheid is vervelend. De oudjes moet niet vallen.... Gelukkig dat je haar af en toe kan ondersteunen... Veel sterkte ermee. Groeten Trijntje
Ans Gilbert zei…
Wat een mooie liftkaart heb je gemaakt met de leuke tapejes..
Zolang ze nog eigenwijs is, gaat het denk ik wel goed..
Groetjes,
Ansx
Ellibelle zei…
What a great sketch, so perfect for using up some of your washi tape! Beautifully done card!
Thanks so much for joining in with my "CAS with option of Elegance" theme at Allsorts this week!
Ellie
Ellibelle's Corner
GerJanne zei…
Ha Margreet,
het is een heel leuke kaart met heel mooie washitapejes. Fijn dat het ietsje beter gaat met je moeder. blijft toch wel een mensje van de dag, natuurlijk. En eigenwijs... dat vind ik vaak heel leuk aan oude mensen... Maar het moet natuurlijk niet gevaarlijk voor hunzelf worden.
Gina zei…
Hele leuke lift challenge en leuke liftkaart ! Mooi met die verschillende washi tapejes ! Fijn te lezen dat het goed gaat met je moeder. Mijn moeder wordt dit jaar 85. al langer slecht te been, maar helaas wil ze geen loophulp. Ook eigenwijs 😉, niet willen toegeven dat ze een dagje ouder wordt. Groetjes, Gina
Chrissy zei…
Gorgeous card Margreet, love the design..I'm just starting to gather rolls of washi tape, it is fun stuff to play with..

Luv CHRISSYxx
Leuk hoe deze washi tapejes bij elkaar passen met de sterren erop. Je hebt de kaart ook zo leuk gefotografeerd met alle sterretjes eromheen en de donkere achtergrond. Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge. Goed om te horen dat het iets beter gaat met je moeder.. en eigenwijs is ook wijs hè!
Freubelmina zei…
Een prachtig gelifte kaart Margreet, mooie kleurtjes tape ook.
Hmm hoop dat de duizeligheid snel weg is bij je moeder xx
Nicolette zei…
Hij is erg mooi Margreet. En dat eigenwijze herken ik wel. Dat had mijn moeder eerst ook, voordat ze aan de rollator ging/moest.
Groetjes Nicolette
*Vicki* zei…
Your card turned out so pretty here Margreet and what a great idea to use the washi tape that I think we crafters have SO MUCH of!! LOL! It's so pretty and then I hoard it! LOL! Glad that your mom is doing well and perhaps the being stubborn means just how well she is doing then?! LOL!!
Ellen zei…
Heel leuk kaartje! Je hebt echt heel mooie tapetjes bij elkaar gebruikt. Hopelijk is je moeder snel van haar duizeligheid af.

xx Ellen
Cornelie zei…
Het is leuk om te zien dat iedereen een eigen stijl van washi tapejes heeft. Deze vin dik erg mooi. Van kleur en ze hebben iets van 1001 nacht stijl ;-)
Leuk om de kleine sterretjes in het kader door te laten lopen. Mooie lift en bedankt voor het meedoen met de Liftchallenge!

Populaire posts van deze blog

Quirky birds