Toen we de digi van Imagine That Digistamp voor de maand oktober toegestuurd kregen, moest ik meteen aan deze tag denken, die ik al ik weet niet hoe lang kant en klaar had liggen. Ik heb het mezelf makkelijk gemaakt en een voorgekleurde versie uitgeprint, uitgeknipt en opgeplakt. De leuke tekst hoort bij deze set. Ik heb hem met een banner van Crealies uitgestanst en met nietjes vastgemaakt. Twee organza lintjes en klaar was de tag.
Als je met deze digi met de DOTH October challenge meedoet, krijg je de digi voor november gratis toegestuurd.

Vanmorgen naar de crematie van de echtgenoot van een oud-collegaatje geweest. Best wel triest, hij was pas 53 jaar. Het was een mooie dienst. Aan het eind van de middag moeten we naar de huisarts voor een griepprik (voor de 1e keer in mijn leven). 
Morgen gaan we weer bij moeders mosselen klaar maken. Het gaat niet echt goed met haar. Ze valt steeds vaker (volgens haar krijgt ze een duizeling en ligt ze ineens op de grond), en de thuishulp (en wij) moet steeds vaker ingeschakeld worden, omdat ze niet meer alleen overeind kan komen. Het probleem is dat ze absoluut haar huisje niet uit wil. We gaan het zien......
Bedankt voor jullie reacties. Heerlijk om die te lezen.
xxx Margreet

Reacties

wat een mooi label met de vrolijke kleurtjes en leuk stempel
sterke gewenst met je moeder
groetjes ellen
Trudy zei…
Ach wat schattig dit leuke meisje en haar eendje! En wat een toepasselijke tekst erbij!
Wat triest dat je naar een crematie bent geweest van iemand die pas 53 was.
Sterkte met de griepprik en sterkte met je moeder.
Groetjes Trudy
Hoi Margreet, wat een leuke tag had je kant en klaar liggen hij past inderdaad perfect bij dit leuke afdrukje......echt herfst.
wat naar dat je moeder steeds meer (niet ingeplande hulp) nodig heeft, ja dan wordt het moeilijk zelfstandig te blijven wonen, maar ja zie ze maar eens te verplanten, die oude boom.
Wij zullen daar natuurlijk (hoop ik nog heel veel jaren later) ook niet aan moeten denken...
Het aller beste ermee.
Liefs Annemarie en Merit
Irene zei…
Het lijkt wel of ik Zoe zie, een enig plaatje op je leuke label! Och hemel je moedertje, heb je het verhaal bij Miranda gelezen over het vallen van haar schoonvader, je moet er toch niet aan denken!!!
Ik ben vorig jaar voor het eerst voor de griepprik geweest (nooit behoefte aan gehad want nooit ziek maar met het oog op Ben en COVID nu toch maar doen!!)en vanavond krijg ik er ook nog de pneumokokkenprik bij, dubbele pret dus!!
xxIrene
!neke zei…
Zo vrolijk !!!!
Top !
Groeten Ineke
wat een mooi en vrolijk kaartje Margreet
Gr Karin
Elle-Jeanne zei…
Prachtige label kaart Margreet.
Ja , als ze steeds afhankelijk worden van jullie hulp.
Het op zich zelf blijven wonen, is het fijnst als dat gaat.
Ik heb de griep spuit ook nog nooit gehaald.
Maar nu toch ge informeert, of het nog kon.
Groetjes Elle-jeanne
Eri zei…
Een leuke vrolijke tag heb je gemaakt Margreet.
Wat een zorgen om je Moeder, heel naar dat ze zo vaak valt, hopelijk valt ze nergens verkeerd tegenaan, dan is het probleem nog groter. Ik wens jullie veel sterkte!
Groetjes, Eri
GerJanne zei…
Schitterende labelkaart heb je gemaakt Margreet.
Mooi met die druppels er zo op.
En wat verdrietig, zo'n nog jonge man.
Oude mensen vallen best vaak. Ik snap dat ze in haar eigen huisje wil blijven. Heeft ze personenalarmering? Dat zal wel, he? Ik hoop dat het goed blijft gaan. Ze wordt natuurlijk wel steeds kwetsbaarder.
Chrissy zei…
Such an adorable tag Margreet, the colours are bright and happy and the little girl and duckie friend are gorgeous..

Luv CHRISSYxx
coldwaters2 zei…
Hi Margreet I absolutely love this gorgeous tag so wonderful and colourful. Margreet I am so sorry to hear about your mum, I know how you are feeling the older they get they seem to become much more frail but are unwilling to accept that they can no longer manage without help, it is worrying but they are so independent, my mum is quite happy that my brother and I are there for her we both decided that she would never be put into a home, it was and is her wish to stay in her own home and we have managed to do that for her and always will. I am not sure how things work where you are so I cannot offer any of my experience except take care
hugs
lorraine x
Angelique zei…
Wat een superleuke, vrolijke tag. Ik geloof graag dat je je zorgen om je moeder maakt. Lastig als ze ouder worden, meer hulp nodig hebben maar zo graag nog zelfstandig willen blijven. Ik hoop dat ze wel al zo'n noodknop voor rond haar nek heeft. Heel veel sterkte
lieve groetjes Angelique
Ans Gilbert zei…
Wat een vrolijke en leuke tag heb je gemaakt, de digi past er perfect bij.
Wat een zorgen om je moeder, gelukkig zijn jullie er om haar bij te staan, maar wel heel lastig dat ze in haar huisje wil blijven, wat natuurlijk wel begrijpelijk is.. sterkte.
Groetjes,
Ansx
Caroline zei…
Wat leuk dat je de achtergrond nu eindelijk kon gebruiken, hij is erg leuk!
En wat triest, 53 jaar......
Ik kan me voorstellen van je moeder dat ze niet weg wil hoor maar wel een zorgen zo. Sterkte!
Groetjes Caroline
aussie aNNie zei…
Beautiful tag and gorgeous colouring. I do hope your mum is okay, give her a big hug. xx
Marja zei…
Supermooie tag Margreet!
Vervelend dat het minder gaat met je moeder...snap het dat ze in haar huisje wil blijven maar is voor jullie wel een extra zorg erbij.
Haal de griepprik al sinds ik MS heb ..heb er nooit last van.
Groetjes Marja.
Mrs A. zei…
Such super bright colours wh wonderful colouring. Thankyou for your well wishes for The DocI am catching up in Blogland whilst waiting to hear from hospital when I can go and pick him up. Hugs Mrs A.
carla zei…
Een mooie vrolijke tag.
Prachtig gemaakt Margreet.
Ik snap het wel dat je moeder het moeilijk heeft om haar huisje te moeten verlaten, geef ze nog even de tijd, ze zal het zelf wel merken dat het zo niet langer kan.
Heel veel sterkte, want voor jullie natuurlijk ook niet gemakkelijk.
Groetjes,
Carla
Trijntje zei…
Wat een leuk label.heb je gemaakt Margreet. Triest als zulke jongemannen overlijden. Fijn dat het een mooi afscheid was. Verdrietig en zorgelijk dat moeders vaak valt. Begrijpelijk dat ze haar huisje niet uit wil... wat waar kom je dan terecht. En als je koppie nog goed is... dN is het toch Oost West thuis best.. maar als ze steeds vaker valt...Jullie heel veel sterkte ermee. Groeten Trijntje
Nicolette zei…
Een superleuke tag Margreet, mooi met die achtergrond. En triest voor je ex collega, 53 is nog zo jong, ben het zelf. En sterkte met je moeder, niet leuk als ze zo begint te kwakkelen.
Groetjes Nicolette
Kristine zei…
Sure doesn't seem like much time between our kids moving out and having to take care of our aging parents. I know it wears you out with looking in on her alot, but I'm sure she really appreciates your care and concern. 💕

Your tag is awesome!! Great rain paper for her 😊☔ thanks for playing at ITD this month!
Ellen zei…
Geweldig leuke tag heb je gemaakt, daar word ik nou vrolijk van.
Ik hoop dat je moeder nog wat in haar eigen huis kan blijven, lastig hoor, maar ja, steeds vallen gaat miss hien ook een keer echt goed mis.
Ik had vorige week een crematie, van een collega, echt bizar snel gegaan, heel onwerkelijk...

xx Ellen
Squdge zei…
Lovely project.
Thank you so much for entering our challenge at Crafter's Castle this month....good luck :)
Keep crafting!
Lj xx
DT
Crafter's Castle
crafterscastle.blogspot.com

Populaire posts van deze blog

Rory's Steampunk Gears