Followers

donderdag 1 oktober 2009

weer wat kaartjes gemaakt

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de septemberwedstrijd bij de Crazy Meiden ......papierlijn Lemonade van Basic Grey......ingekleurd met de Copics E00, E02, E33, E35, E37, R20, R59, YG00, YG03, YG06, BG10, BG23.......stempel is van Magnolia.....takjes: ponsen van McGill (leaves en pine).Ook voor dit kaartje heb ik Lemonade van Basic Grey gebruikt......de lace pons van Martha Stewart.....pine pons van McGill.........het stempelafdrukje is van Stampingbella......ingekleurd met de Copics Y00, Y02, YG00, R00, R46, R59, E00.......ik heb het gemaakt voor een vriendin van mijn dochter, die gek is van winkelen.

6 opmerkingen:

Jacqueline's Weblog zei

Wat een geweldige kaartjes Margreet, heel mooi allebei.
Prettig weekend van Jacqueline

Janny zei

ze zijn supers Margreet!

Karin Versteeg zei

lieve kaartjes margreet... vooral die bovenste... erg mooi gemaakt

Jeanet zei

Wat een mooie blog heb jij zeg, ben je volger geworden. Ik zag jouw winnende creatie voor de Create4Fun challenge en toen heb ik effe verder gekeken. Kom zeker vaker bij je kijken hoor, leuk! Enne...gefeliciteerd met je prijs natuurlijk! Fijn weekend.

Margreet zei

bedankt voor de leuke reacties dames!......en Jeanet bedankt voor het waarschuwen dat ik de challenge bij Create4Fun heb gewonnen....leuk dat je een volger bent geworden!
xxx Margreet

Bev zei

Two wonderful cards - gorgeous papers and such pretty embellishments x