Snippet 13 en 14


Gebruikte stempels: #754 Power of the Word, #626 Tree of Life, #756 Miniatures.
Achtergrond gemaakt op de gelliplate met een brayer en distress oxides in de kleuren old paper, cracked pistachio en salvaged patina.
De brayer op een andere kaart afrollen voor Snippet 14.
Ik ga jullie voortaan niet meer vervelen met een saaie beschrijving. Wie wil weten hoe de kaart gemaakt wordt, kan HIER gaan kijken.

En dit is Snippet 14 
Gebruikte stempels: #756 Miniatures, #626 Tree of Life, #533 Bring on the Sentiments
De achtergrond is het 'restant' van Snippet 13.
De video met werkbeschrijving kun je HIER vinden.

Hier nog een foto van beide Snippets:
Hier heeft het gisteren vanaf 14.00 uur geregend in een rustig, gestaag tempo. Goed voor de tuin en ook voor de temperatuur.  Voor vandaag wordt weer warm weer voorspeld. Dus weer alle ramen en luiken dicht.
Fijne dag!
xxx Margreet



Reacties

wat een gave kaartjes... hier lekker drupje gisteren ...de tuin knapt weer wat op ook na dinsdag, kan niets tegen regen op.
ja vanavond en het hele weekend gaan alle ramen deuren zonbescherming weer naar beneden...
Groetjes Annemarie en Merit
Freubelmina zei…
Dit vind ik persoonlijk nog de leukste die je gemaakt hebt Margreet…zo mooi die haasjes in combinatie met de roze bomen…een genot voor mijn oogjes! Meid je moet gewoon de beschrijving erbij zetten als dit voor jou fijn is want wij scrollen wel door als we het niet willen lezen 😉 Ik ga straks weer zwaaien als we langs Oosterhout rijden 🥳
2 mooie kaarten Margreet

gr karin
wat een mooie pagina met de mooie kleuren en de schattige konijntjes, hier heeft het gisteravond wat gemiezerd, vandaag zien we wel weer hoe het loopt
groetjes ellen
Eri zei…
Je hebt leuke snippets gemaakt met deze techniek. Hier heeft het ook lekker geregend, en zo dat de tuin er ook wat aan had. Hier schijnt de zon ook alweer volop.
Groetjes, Eri
Daphne zei…
Oh, wat mooi weer.
Helemaal mooi omdat je deze 2 pagina's naast elkaar in je boek hebt zitten.
Elle-Jeanne zei…
Twee prachtige kaarten Margreet.
Mooi gestempeld op de mooie achtergrond.
Groetjes Elle-Jeanne
Angélique zei…
Heel mooie kaarten met sprookjesachtige tafereeltjes.
*Vicki* zei…
Wow! These are just brilliant Margreet! I especially love the bunnies that look like they're in a pathway among the trees! Very pretty and so stunning with the black behind them! Such beautiful coloring my friend!
Twee mooie snippets heb je gemaakt Margreet, mooie kleuren.
Lieve groetjes Miranda
GerJanne zei…
Hoi Margreet, deze zijn weer heel erg leuk! En ik vind het ook helemaal niet storend hoor als je erbij schrijft hoe je het gedaan hebt. Daar kan ik nog wat van leren en ideeën op doen. Of het moet steeds dezelfde techniek zijn, dan kun je natuurlijk verwijzen....
Morgen/straks wordt het heeeeeel warm!! Gelukkig voorlopig de laatste dag, maar ik ben bang voor wat het dan in augustus gaat worden...
Marjan zei…
Ik vind een werkbeschrijving ook niet vervelend om te lzene en mocht je dat wel vinden, kun je hettoch overslaan. Zet maar lekker op je eigen blog wat jij wilt, hoor.
Ik vind deze snippets echt supergaaf, erg mooie compositie met de boompjes en de haasjes. Vooral de rechter, daar ziet perspectief in.
Gelukkig is die hitte voorbij, wat een plaknacht, bah.
Chrissy zei…
Fabulous design Margreet, awesome stamping and love the scenes..

Luv CHRISSYxx

Populaire posts van deze blog

A sprinkling of Christmas magic